Elokuvan juliste elämää kunnossapidossa

Katso dokumenttielokuva raidekaluston kunnossapidosta

”Elämää kunnossapidossa” on kuvattu VR FleetCaren eri toimipaikoilla Suomessa ja siinä esitellään junakaluston kunnossapidon arkea ja tekijöitä varikoilla sekä konepajoilla. Dokumenttielokuvassa ääneen pääsevät kunnossapidon huippuammattilaiset oman työnsä äärellä.   

Uusi ura kunnossapidossa!

Junakaluston asentaja, kylmälaiteasentaja, työnjohtaja, tuotantopäällikkö, kehityspäällikkö, sähköasentaja, asiakaspalvelukoordinaattori... Etsimme jatkuvasti uusia työkavereita VR FleetCaren raidekaluston kunnossapitopalveluihin eri puolille Suomea.

Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että tavara- ja henkilöliikenteen junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Meillä on töissä noin 1000 raidekaluston tuntevaa huippuammattilaista erilaisin taustoin.

On päiviä että on väsynyt tai harmittaa, mutta tämä työ ei ole koskaan ollut sellainen syy, että olisi harmittanut lähteä töihin.

Millaisia osaajia tarvitsemme tulevaisuudessa? 

Meille tarvitaan monenlaisia osaajia erilaisilla taustoilla. Esimerkiksi asentajan töihin tulevien tausta voi olla niin automaatioasentajan, sähköasentajan tai autoasentajan töistä. Asiantuntijoillamme tekninen tai kaupallinen koulutus toimii hyvänä pohjana erilaisille tehtäville.

Tarjoamme myös monenlaisia mahdollisuuksia päästä kiinni työelämään jo opiskeluaikana. Vuosittain meillä on useita kymmeniä kesätyönpaikkoja auki. Aikaisin keväällä kannattaakin seurata meidän työpaikat-sivujamme, jos kesätyöntekijän paikka kiinnostaa. 

Avoimet työpaikat

VR FleetCare

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on 160 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle.

Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. 

Lisää meistä