Yhteisellä matkalla maailman parhaaksi

Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen

Meistä

Me olemme raideliikenteen asiantuntijayritys jo 160 vuoden kokemuksella haastavissa pohjoisen olosuhteissa. Turvallinen matkustaja- ja tavaraliikenne on kaiken toimintamme lähtökohta. Menestyksemme salaisuus ovat työntekijämme - yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. 

Raidekalusto on merkittävä investointi, joka vaatii kunnossapitoa ja modernisointia kaluston koko elinkaaren ajan. Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme tehokasta raidekaluston ja -infrastruktuurin kunnossapito- ja modernisaatiopalveluita viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Olemme kunnossapitopalveluiden ja kestävän elinkaarihallinnan kumppani. 

Kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaan kanssa 

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa yhdistämällä parhaan raidekaluston asiantuntijuuden, digitalisaation, asiantuntijaverkoston, varikot, palvelukonepajat ja jatkuvan kehittämisen alalla. Autamme asiakkaitamme kehittämään kilpailukykyään yhdistämällä innovatiivisen teknologian käytön vahvaan asiantuntijuuteemme raidealalla yhdeksi asiakaslähtöiseksi palveluksi. 

Tutustu palveluihimme neljän palvelukategoriamme kautta:

ModernCare – kaluston modernisointi; elinkaaren hallinta, järjestelmäpäivitykset ja kaupallisen ilmeen muutokset

SmartCare – asiantuntijapalvelut; digitaalinen kunnonseuranta, kunnossapitojärjestelmän optimointi, konsultointi ja analytiikka

AssetCare – omaisuudenhallinta; kaluston kunnossapito ja elinkaaren hallinta

ComponentCare – komponenttipalvelut; telit, elektroniikka, venttiilit, kompressorit, pumput ja moottorit, suurjännitekomponentit

työtä

Me kehitämme ja ylläpidämme raidekalustoa vastuullisesti modernisoimalla, pidentämällä kaluston elinkaarta ja korjaamalla komponentteja.

Parannamme kaluston käytettävyyttä oikein ajoitetuilla huolloilla ja korjauspalveluilla, täten minimoimalla yllättävien häiriöiden mahdollisuutta. Näin mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen.