Tule huippuporukkaan tekemään vastuullisinta raideliikennettä

Meillä on laajasti mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille

Mukaan VR FleetCaren huippuporukkaan 

VR FleetCare on vastuullinen raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne ja toimiva kalusto toimii lähtökohtana kaikelle toiminnallemme. 
Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. Meillä on jatkuvasti tarjolla töitä monipuolisesti eri alojen ammattilaisille ja osaajille. 

Arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme monin eri tavoin työntekijöidemme osaamisesta, motivaatiosta sekä jaksamisesta. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja vastuulliseen johtamiseen. Mittaamme säännöllisesti henkilöstömme työtyytyväisyyttä.

Miksi meille?

10 syytä valita meidät:

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä
  3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut
  10. Modernit työvälineet ja uniikki työympäristö

Millaisia osaajia tarvitsemme tulevaisuudessa? 

Meille tarvitaan monenlaisia osaajia erilaisilla taustoilla. Asiantuntijoillamme tekninen tai kaupallinen koulutus toimii hyvänä pohjana erilaisille tehtäville. Asentajan töihin tulevien tausta voi olla esimerkiksi automaatioasentajan tai autoasentajan töistä.

Tarjoamme myös monenlaisia mahdollisuuksia päästä kiinni työelämään jo opiskeluaikana. Vuosittain meillä on useita kymmeniä kesätyönpaikkoja auki. Aikaisin keväällä kannattaa seurata meidän työpaikat-sivujamme, jos kesätyöntekijän paikka kiinnostaa.

Katso dokumenttielokuva raidekaluston kunnossapidosta

”Elämää kunnossapidossa” on kuvattu VR FleetCaren eri toimipaikoilla Suomessa ja siinä esitellään junakaluston kunnossapidon arkea ja tekijöitä varikoilla sekä konepajoilla. Dokumenttielokuvassa ääneen pääsevät kunnossapidon huippuammattilaiset oman työnsä äärellä.

Urakehitys

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. Jatkuva muutos ja liiketoiminnan myönteinen kehitys tarjoavat työntekijöillemme mahdollisuuksia kasvattaa omaa osaamistaan.  

Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia urakehitykseen liittyviä mahdollisuuksia. Työntekijämme voivat osallistua erilaisiin koulutuksiin VR Akatemian kautta. Kaikki työpaikkamme tulevat myös sisäisesti avoimeen hakuun.

VR Akatemia 

VR Akatemia on VR Groupin sisäinen opintotarjotin, joka kokoaa yhteen ja tekee näkyväksi konsernimme tarjoamat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Akatemian tavoitteena on vahvistaa henkilöstömme ammattitaitoa erityisesti niillä alueilla, jotka ovat keskeisiä liiketoimintojemme tavoitteiden saavuttamiseksi. Akatemian koulutustarjottimella on niin sisäisiä kuin ulkopuolisia kursseja, valmennuksia ja koulutusohjelmia valittavana.

Lisäksi Ura Raiteilla -ohjelmamme kannustaa työntekijöitämme ja tarjoaa monenlaisia työkaluja itsensä kehittämiseen.