dokumenttielokuvan mainos

Julkaisimme dokumenttielokuvan -Elämää kunnossapidossa

Raidekaluston kunnossapitoa esittelevä Elämää kunnossapidossa – dokumenttielokuva on julkaistu lokakuussa VR FleetCaren YouTubessa.  

”Elämää kunnossapidossa” on kuvattu VR FleetCaren eri toimipaikoilla Suomessa ja siinä esitellään junakaluston kunnossapidon arkea ja tekijöitä varikoilla sekä konepajoilla. Dokumenttielokuvassa ääneen pääsevät kunnossapidon huippuammattilaiset oman työnsä äärellä.   

”Meidän mielestämme yrityksemme huippuammattilaiset ja heidän osaamisensa ansaitsevat oman elokuvan. Raidekaluston kunnossapidon maailma on todella mielenkiintoinen, koska työ on niin monipuolista ja vaativaa. Uskomme elokuvasta olevan iloa monelle ja meistä kiinnostuneet pääsevät kurkistamaan toimintaamme.” VR FleetCaren markkinointipäällikkö Miska Jukkola kertoo. “Meidän on tarkoitus esittää elokuvaa useissa eri yhteyksissä. Esimerkiksi syksyn aikana olemme järjestäneet FleetCaren tuotannoissa elokuvahetkiä, ja aikeissamme on esittää elokuvaa myös tulevaisuuden kunnossapidon ammattilaisille kouluissa ja oppilaitoksissa.” 

Kiitos kaikille dokumentin tekoon osallistuneille rohkeille heittäytyjille!

Elokuva kestää noin 20 minuuttia, ja sen on tuottanut Trainer’s House.

KATSO ELOKUVA TÄÄLTÄ


Hyviä elokuvahetkiä!


Tilaa VR FleetCaren englanninkielinen uutiskirje:

Tilaa tästä