Uusi myyntipäällikkö Kai Savolainen

VR FleetCare vahvistaa Skandinavian myyntitiimiä – myyntipäällikkö palkattu Ruotsiin

VR FleetCaren tavoitteena on hakea kasvua ja uusia asiakkuuksia lähialueita, etenkin Skandinaviasta. Lähiaikoina alueella on tulossa useita kalusto- ja komponenttiprojekteja kilpailutukseen, ja vahvistaakseen asemaansa tarjouskilpailussa VR FleetCare on palkannut markkinat hyvin tuntevan myyntipäällikön, joka tulee työskentelemään Ruotsista käsin.

Ruotsin myyntipäälliköksi on nimitetty 10.5. alkaen Kai Savolainen. Kai tulee FleetCarelle Wabtec Faiveley Transportilta, jossa hän on työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa raidealaan liittyvissä tehtävissä, viimeisimpänä liiketoiminnan kehitystehtävissä. Wabtec Faivelay Transport on kansainvälinen iso rautateiden sekä rautatiekaluston laitteiden ja komponenttien valmistaja.


- Pojat ja junat, siksi valitsin raidealan, Kai vitsailee. Mutta ollakseni tosissani olen hyvin kiinnostunut tekniikasta, se on osa tätä työtä, mutta myös työn monipuolisuus viehättää. Olen hyvin innossani päästessäni osaksi VR FleetCaren laajentumistarinaa, ja uskon, että FleetCaren osaaminen ja pitkä kokemus tuovat meille vielä monenlaisia uusia mahdollisuuksia. Olen myös hyvin ylpeä saadessani työskennellä suomalaisessa yrityksessä, Savolainen kertoo. 

Kai työskentelee ModernCare ja ComponentCare -palveluiden myynnissä ja hänen vastuullaan tulee olemaan erityisesti VR FleetCaren Skandinavian markkinastrategian luominen sekä sen toteuttaminen kasvutavoitteiden mukaisesti.

- Ruotsin markkinat ovat liiketoiminta-alueellamme merkittävimmät ja siksi kasvumme kannalta ratkaisevat kamppailut tullaan käymään siellä. Kain pitkä kokemus tältä jo vahvasti kilpaillulta markkinalta tulee olemaan meille arvokasta ja olemme iloisia saadessamme hänet joukkueeseemme, ModernCare ja ComponentCare -palveluiden myyntijohtaja Wilhelm Schevelew sanoo. 

Lisätietoja: Wilhelm Schevelew, Head of Sales VR FleetCare 


Tilaa VR FleetCaren englanninkielinen uutiskirje:

Tilaa tästä