Lehitpuu ruskan väreissä syksyllä

VR FleetCare osallistuu ITS Finlandin Syysseminaariin

VR FleetCare mukana ITS Finlandin Syys­seminaarissa

Tervetuloa mukaan seuraamaan paneelikeskustelua ja kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja uusista digitaalisista ratkaisuista liikenteessä ja siitä miten se vaikuttaa liikenteen ekosysteemiin.

Virtuaaliseminaari torstaina 26.11. klo 13.30 alkaen.

VR FleetCarelta keskustelussa on mukana Mikko Alanko, SmartCare palveluiden kehitys- ja myyntijohtaja.

Työskentelen tällä hetkellä SmartCare-palveluiden myynti- ja kehitysjohtajana VR FleetCarelle, joka on suomalaisen rautatieoperaattorin VR-konsernin tytäryhtiö. Tehtäväni on löytää uusia tapoja, joilla digitalisaatio ja data voivat muuttaa rautatiekalustoa ja radan kunnossapitoa ja luoda lisäarvoa kaluston ja infran omistajille. Olen aiemmin johtanut muun muassa kalustosuunnittelua VR Groupilla ja ymmärrän hyvin rautatieoperaattorin ja kaluston omistajan monimutkaista maailmaa. Omaan vahva kehitysajattelun sekoitettuna villiin mielikuvitukseen!
Mikko Alanko, digipalveluiden kehitys- ja myyntijohtaja

Seminaarin avaa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka.

Nähdään seminaarissa!

Ilmoittaudu mukaan

 

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

 


Tilaa VR FleetCaren englanninkielinen uutiskirje:

Tilaa tästä