Metrojuna pysähtymässä laiturille

VR FleetCare alkaa tehdä ilmastointihuoltoja raitiovaunuihin ja M300-metrojuniin

VR FleetCaren toiminta laajenee pääkaupunkiseudulla kevytraidekalustojen ilmastointilaitteiden huoltoihin. Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:n raitiovaunujen ja metrojen ilmastointilaitteisiin tehtävät vuosihuollot- ja tarkastukset on tarkoitus tehdä vuosina 2023–2024.

Toukokuussa tehtyyn sopimukseen kuuluu raitiovaunujen ja M300-metrojunien ilmastointilaitteiden huoltotoimenpiteet, vuosittain tehtävät vuototarkastukset sekä viankorjaukset asiakkaan koko raidekalustolle. Yhteensä huollot tehdään 50:een M300-sarjan metroon ja 52 raitiovaunuun. Sopimuksessa on mahdollisuus myös kahden vuoden optiokauteen. Huollot tullaan suorittamaan kalustojen kotivarikoilla. Ilmastointilaitteiden huolto on tärkeä osa niiden toiminnan varmistamista ja matkustusmukavuuden ylläpitämistä.

Olemme todella tyytyväisiä Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:n luottamuksesta meihin sekä sopimuksen tuomasta laajentuvasta yhteistyöstä.
- Wilhelm SchevelewHead of Sales and Development

"Asiakkaan vanhempi kalusto on tullut meille jo tutuksi käynnissä olevan M100- ja M200-metrojen peruskunnostuksen yhteydessä, joten olemme iloisia, että yhteistyömme jatkuu modernin M300-sarjan parissa. Ja vielä niin, että pääsemme aloittamaan ilmastointilaitteiden kunnossapidosta, joista meillä on VR:n kaluston myötä jo useiden kymmenien vuosien kokemus. Kasvun myötä meillä on myös ollut mahdollisuus uudelleen rakentaa palveluorganisaatiotamme entistäkin asiakaslähtöisemmin. Ammattitaitoiset kylmälaiteasentajamme hiljattain perustetusta Liikkuvat asennuspalvelut -yksiköstä ottavat ilmastointihuollot tehtäväkseen", VR FleetCaren Head of Sales and Development Wilhelm Schevelew kertoo.

"Kasvun myötä meillä on riveissämme tilaa myös uusille kylmälaitepätevyyden omaaville asentajille. Joten jos hommat raskaskalustossa kiinnostavat niin kannattaa vierailla avoimet työpaikat sivustollamme", Schevelew vinkkaa.

 

Katso tästä avoimet työpaikkamme:

Lue lisää


Tilaa VR FleetCaren englanninkielinen uutiskirje:

Tilaa tästä