Pasi Oikkonen aloittanut VR FleetCaren Operations Director -tehtävässä

Konetekniikan DI ja Lean Six Sigma Master Black Belt Pasi Oikkonen on nimitetty VR FleetCaren Operations -yksikön vetäjäksi. Uudessa tehtävässään Operations -yksikön vetäjänä Pasi vastaa yhtenäisten prosessien ja pitkän tähtäimen operatiivisen suunnittelun luomisesta sekä toiminnan jatkuvasta parantamisesta turvallisuuden, laadun ja tuottavuuden osalta VR FleetCaren tuotantoyksiköissä.

Pasi siirtyy VR:lle Koneelta, jossa hän on toiminut kansainvälisessä laadun Master Black Belt -roolissa ja ollut mukana rakentamassa ja sisään ajamassa jatkuvan parantamisen mallia, jossa tavoitteena on ollut operatiivisen- ja kehitystyön yhdistäminen ja johtaminen uudeksi toimintatavaksi. Ennen Konetta Pasilla on mittava 20 vuoden työura ABB:lta pääosin Moottorit & Generaattorit -liiketoiminnassa useissa eri rooleissa mm. tuotekehityksessä ja projekteissa sekä laadun ja tuotannon tehtävissä.

"Turvallisuus, laatu ja tuottavuus ovat teollisessa toiminnassa kolme tärkeää peruspilaria ja osa samaa kokonaisuutta. Keskittämällä näihin liittyvän suunnittelun ja toiminnan parantamisen saavutamme tulevaisuudessa huomattavia hyötyjä ja toisaalta saamme varmistettua yhtenäiset prosessit eri tuotantojen ja toimipisteiden välillä", VR FleetCaren toimitusjohtaja Otso Ikonen sanoo.

"Näen uuden roolin mielenkiintoisena mahdollisuutena olla mukana tekemässä yhteistyötä kunnossapidon eri toimijoiden kanssa. Uskon, että pystyn hyödyntämään pitkää kokemustani operaatioiden eri tasoista ja tuomaan systeemiajattelua turvallisuuteen, laatuun ja muuhun kehitystoimintaan, jossa asiakas on keskeisessä roolissa", Oikkonen kertoo.


Tilaa VR FleetCaren englanninkielinen uutiskirje:

Tilaa tästä