Plasser & Theurer OBW-100 ratatyökone

VR FleetCare suorittaa Tanskalaiselle asiakkaalle Plasser & Theurer OBW-100 ratatyökoneiden 10-vuotis peruskunnostuksen

Ensimmäinen ratatyökone Tanskasta saapui Pieksämäen konepajalle 10-vuotis perus­kunnostukseen

VR FleetCare suorittaa asiakkaansa A/S StoreBaelt ratatyökalustolle 10-vuotis peruskunnostuksen sisältäen laaja-alaisesti eri kunnostus- ja muutostöitä kuten moottoreiden vaihdot, valaistuksen muutostyöt, kamerajärjestelmän asentamisen sekä kattavan peruskorjauksen sisältäen mm. telit, pyörät, hydrauliikan ja nosturit. Ensimmäinen Plasser & Theurer OBW-100 ratakuorma-auto saapui Pieksämäen konepajalle keskiviikkona 12.8.2020.

Korsörin ja Pieksämäen välin ratatyökoneet kulkevat kätevästi meri- ja maanteitse. VR FleetCarella on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista logistisista järjestelyistä, jossa yhtiö tuo raskaita komponentteja Virosta Suomeen peruskorjattavaksi. Käyttövalmiina asiakkaalla ensimmäisen koneen on määrä olla ennen joulua.

”Tämä on ensimmäinen työ, jonka VR FleetCare toteuttaa Tanskaan, joten siinä mielessä projekti on meille erityisen mielenkiintoinen ja merkittävä. Olemme tutkineet paljon mahdollisuuksia tuoda vastaavanlaista työtä suomeen meidän lähialueiltamme muista Pohjoismaista ja Baltian alueelta ja näyttäisi siltä, että VR FleetCaren pitkälle kokemukselle ja ammattitaidolle raidekaluston kunnossapitäjänä on kysyntää ja pystymme tähän vastaamaan. Pieksämäellä otetaan työ innolla vastaan ja yhtiönä pyrimme varmistamaan asiakkaallemme laadukkaan palvelukokonaisuuden”
Peter Guldbrand - myyntijohtaja, VR FleetCare

StoreBaeltin ja VR FleetCaren tekniset ryhmät suorittavat ensimmäistä tarkastusta Pieksämäen konepajalla.

Pieksämäen konepaja tunnetaan sen pitkästä historiasta tavaravaunujen kunnossapitäjänä, mutta vaunujen lisäksi konepajalla tehdään paljon töitä myös vetureiden ja ratatyökoneiden parissa. Pieksämäki onkin yksi yhtiön päätoimipaikkoja suurissa projekteissa. Esimerkiksi 102 metrovaunua pintakäsitellään konepajalla osana HKL:n (Helsingin kaupungin liikennelaitos) metrokaluston peruskunnostusta, jonka VR FleetCare toteuttaa.

”Projektissa hyödynnetään Pieksämäen konepajan pitkää kokemusta ratatyökoneiden huolto- ja muutostöistä. Tämä projekti on hyvä referenssi, miten vanhempaa konekantaa voidaan kustannustehokkaasti saattaa tämän päivän vaatimustasoa vastaavaksi. Asiakas on merkittävä toimija Tanskan rataliikenteessä ja olemme ylpeitä, että he valitsivat VR FleetCaren yhteistyökumppaniksi ” Teemu Kesävaara - myyntipäällikkö, VR FleetCare
 

Tilaa VR FleetCaren englanninkielinen uutiskirje:

Tilaa tästä