Vaunujen valmistus

Raideliikenteen asiantuntijana VR FleetCarella on pitkän linjan kokemus erilaisten tavaravaunujen valmistamisesta ja vaunumodifikaatiosta. Valmistamme tavaravaunuja teollisuuden eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi olemme kehittäneet modulaarisia vaunuja, jotka soveltuvat usean eri raaka-aineen kuljettamiseen. Mukautamme myös olemassa olevia vaunuja liiketoimintamallien muuttuviin tarpeisiin, joka on elinkaarihallintaa parhaimmillaan.

Tuotantolinjamme soveltuu erinomaisesti tehokkaaseen piensarjatuotantoon. Valmistamme vaunut aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Työpaja

Tarpeiden mukaan rakennettu

Vuonna 2022 valmistunut metrotunnelin pesuvaunu on malliesimerkki kyvystämme toteuttaa erityisratkaisuja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Projektissa suunniteltiin ja rakennettiin uusi, asiakkaalle kustomoitu ja käyttäjäystävällinen ratkaisu metrotunneleiden sekä asemalaiturien ilmanlaadun ja yleisen operointiympäristön parantamiseksi. Rautapölyn kertyminen vääriin paikkoihin aiheuttaa oikosulun riskin, joten ympäristön puhtaanapito parantaa myös tekniikan kestävyyttä.

Pesuvaunun runko perustuu modifioituun tavaravaunuun ja pesulaitetta operoidaan kameroilla varustetusta hytistä. Laite on varustettu paloposteista täytettävällä 11 kuution vesisäiliöllä ja jopa kuuden metrin korkeuteen yltävällä pesusuuttimella, jonka pumput toimivat dieselgeneraattorilla. Lisäksi vaunuun on asennettu virtakiskojen suojakoteloiden pesuun soveltuvat etuharjakset.

Pesuvaunua voidaan liikuttaa raiteilla ratakuorma-autolla. VR FleetCaren ammattilaiset vastaavat laitteen täydestä huollosta koko takuuajan.

Metrotunnelin pesuvaunu

Metrotunnelin pesuvaunu

Jos haluat lisätietoja palveluistamme, älä epäröi ottaa yhtyttä meihin [email protected]!